Magazinul nostru va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

1. Livrare in tara prin SAMEDAY CURIER RAPID: 17.99 lei. (Transportul se va face exclusiv prin Sameday la domiciliul clientului)

2. Livrare in tara prin SAMEDAY EASYBOX: 12.99 lei. (Transportul se va face exclusiv prin Sameday la Easybox-ul selectat de client)

Pentru comenzi de peste 300 lei transportul este GRATUIT.

Livrare in strainatate prin curier: 250 lei. (aproximativ 50 Euro)

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la domiciliul clientului sau conform orarului de lucru al curierului.

Comenzile internationale se pot achita doar prin plata online sau transfer bancar.

Comanda internationala minima este 500 RON (aproximativ 100 Euro). In cazul in care subtotalul comenzii nu depaseste comanda minima, aceasta va fi automat anulata.

Dupa plasarea comenzii veti primi un sms pentru confirmare si un alt sms cand coletul va fi predat curierului. Puteti urmari orice status al comenzii prin alegerea de notificari push sau alerte sms. Pentru detalii despre comanda, modificari sau anulare, va rugam sa sunati la numarul nostru de suport, 0768045845 sau 0764806136.

Comenzile nu se confirma telefonic, acestea vor fi procesate in maxim 2 zile de la plasare si vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare de la expediere (exceptie facand situatiile neprevazute).

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia.

ATENTIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derularii comenzii, la o comandă neridicată sau anulata de cumparator, ne rezervam dreptul de a sista livrarea comenzilor ulterioare. In cazul in care nu ridicati coletul intr-o situatie, nu vom mai efectua nicio livrare ulterioara catre dvs. cu ramburs, plata comenzilor urmatoare putandu-se face doar in avans: online cu un card bancar sau prin transfer bancar.

!!! SC KIDOO EXCLUSIVE SRL isi rezerva dreptul de a selecta clientii !!!